English

Despre noi → Prezentare

Cine suntem

ENERGO S.A. este o companie privata, mandra sa fie in randul companiilor recunoscute dupa calitatea lucrarilor de confectii metalice medii si grele, structuri metalice pentru constructii civile si industriale, elemente componente si utilaje pentru constructii.

Compania a fost infiintata in 1985, ca firma specializata in subansamble si piese de schimb pentru sistemul energetic national. Incepand cu 1995, cand a devenit companie privata si-a diversificat gama de produse si servicii oferite, acoperind acum un segment de piata mult mai larg.

In prezent societatea este cu capital integral privat, avand un capital social de 1,300,000 USD.

Compania activeaza pe o suprafata de 44,000 mp din care 13,000 mp sunt spatii de productie incluzand sectia de constructii metalice (debitare, asamblare si sudare), sectia de prelucrari mecanice si sectia sablare/vopsire.

Strategia

ENERGO S.A. este focalizarea asupra Clientilor astfel fel incat sa satisfaca orice cerinta a acestora.

Compania vede in calitatea produselor livrate un obiectiv principal de urmat. Conceptia companiei referitoare la calitate este dovedita prin Sistemul de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2008, acreditat de RINA SIMTEX-OC, prin obtinerea Certificarii FPC conform EN 1090-1:2009/AC:2010, anexa ZA, acreditat de TUV SUD Industrie Service, precum si a Certificarii Calitatii in Sudura: EN ISO 3834-2 si AD-Merkblatt HP 0 / TRD 201, acreditate de TUV SUD Industrie Service, DIN 18800-7:2008-11 clasa E, acreditat de GSI SLV Munchen.

Productia include Confectii metalice diverse, Structuri metalice pentru Constructii civile si industriale, Piese prelucrate mecanic, Schimbatoare de caldura clasice si cu tuburi termice si are posibilitatea de a asimila cu usurinta produse noi.

Angajatii reprezinta trasaturile ENERGO: profesionisti, scrupulosi si apti sa rezolve rapid orice cerinta. Profesionalismul este certificat de diverse organizatii cum ar fi: International Institute of Welding, TÜV SÜD DEUTSCHLAND, etc.

Prin aceasta succinta prezentare a societatii noastre, va transmitem disponibilitatea noastra pentru o viitoare colaborare.

Calitate

Calitatea inseamna Satisfactia Clientului. Certificarea calitatii este un angajament care formeaza bazele progresului continuu, oferind instrumente concrete pentru perfectarea metodelor de lucru, cresterea comunicarii organizatorice interne si astfel un produs conform cu exigentele clientilor.

ENERGO considera ca implementarea unui Sistem de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2008, certificarea FPC (Factory Production Control) conform EN 1090-1:2009/AC:2010, completat de Cerintele Calitatii in Sudura conform EN ISO 3834-2, AD-Merkblatt HP 0 si DIN 18800-7:2008, sunt esentiale pentru:

  • identificarea si satisfacerea asteptarilor Clientilor
  • modul in care se atinge un varf competitiv
  • realizarea, mentinerea si imbunatatirea servicilior organizatorice si aptitudinile.

Acest sistem armonizeaza toate procesele companiei cu cerintele stabilite de standardele mentionate mai sus. Rezultatul este acela ca ENERGO este capabila sa furnizeze un produs in conformitate cu:

  • exigentele Clientului
  • cerintele contractuale
  • standarde insotite si de documentatie de conformitate.